گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم ارتباط وب‌سرویسی بین سازمان ثبت اسناد و شهرداری مشهد مقدس برقرار شد برآورد ۷۰۰ میلیارد تومانی از بودجه مورد نیاز برای تکمیل ایستگاه بسیج خط سه مترو مشهد عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: با فرصت ۱۰ ماهه شورا نتیجه زحمات اعضا را مشاهده می‌کنیم فرماندار مشهد: اقدام فرهنگی شهرداری در افتتاح خانه‌موزه ملک، شایسته تکریم است شهردار مشهد مقدس: خانه‌موزه ملک توجه مدیریت شهری به هویت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهر را نشان می‌دهد + فیلم معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد: در این دوره مدیریت شهری، فضای سبز بالغ بر ۵۵۰ هکتار توسعه پیدا کرده است رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: پاسداشت مفاخر مشهد از دغدغه‌های شورا و شهرداری است بهره‌برداری از خانه‌موزه ملک در باغ وکیل‌آباد مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ساختمان دبیرستان آیت الله کاشانی مشهد در فهرست ملی میراث دفاع مقدس ایران ثبت شد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: برنامه منظم تزریق مالی به پروژه‌های شهری تنظیم شود رکورد استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو مشهد در چهار سال اخیر شکسته شد افزایش ۴۰ درصدی ورود ناوگان حمل و نقل ایرانی از افغانستان به دوغارون
سرخط خبرها

رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر کشور: موازی کاری، آفت امدادرسانی در بحران است

  • کد خبر: ۱۱۷۹۳۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر کشور: موازی کاری، آفت امدادرسانی در بحران است
نشست هم اندیشی و توانمندسازی معاونان و رؤسای ادارات امور داوطلبان جمعیت هلال احمر با حضور رئیس و مسئول نماینده، ولی فقیه در این سازمان، در تالار آفتاب ولایت مشهد برگزار شد.

مرتضی محمدپور | شهرآرانیوز؛ آموزش نخستین گام برای ارتقای توانمندی شبکه نیروی انسانی است و این امر در نهاد‌های خدمت محور مانند جمعیت هلال احمر که با فعالیت بهنگام و فراگیر در زمان بحران در خط مقدم ارتباط با مردم هستند، اهمیت مضاعف می‌یابد.

بر همین اساس، نشست هم اندیشی و توانمندسازی معاونان و رؤسای ادارات امور داوطلبان جمعیت هلال احمر با حضور رئیس و مسئول نماینده، ولی فقیه در این سازمان، در تالار آفتاب ولایت مشهد برگزار شد. اهمیت شبکه سازی نیروی انسانی برای هلال احمر، سازمان دهی فعالیت‌ها و خدمات گسترده این جمعیت، محور تأکیدات رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر کشور بود. وحید سلیمی تأکید داشت که تعدد نهاد‌های متولی در عرصه اقدامات امدادی موجب شده است از کارآمدی فعالیت‌ها در این زمینه کاسته شود و پس از بروز بحران شاهد چنددستگی گروه‌های امدادرسان باشیم.

وی گفت: «باید شرایط به گونه‌ای سازمان دهی شود که هلال احمر به عنوان متولی اصلی خدمت رسانی، به صورت متمرکز در پیشانی امور باشد و سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد و بهزیستی در جایگاه پشتیبانی فعالیت کنند؛ به موازات آن ما نیز در تلاش هستیم تا زیرساخت‌های لازم برای هدفمندسازی خدمات را در قالب نرم افزار‌های هوشمند و سامانه‌های شفاف جذب و توزیع کمک‌های مردمی فراهم کنیم.»

به گفته سلیمی، حضور پرشور و فعالیت داوطلبانه جوانان سبب شده است شبکه سازی و ایجاد سازوکار‌های تشکیلاتی برای ارتقای فعالیت‌های این جمعیت یک ضرورت حیاتی باشد. تأمین نیروی انسانی کافی در هلال احمر یک نعمت است که در نتیجه باید چارت سازمانی متناسب با حضور جوانان و نیاز‌های روزآمد آنان نیز تشکیل شود.

وی اضافه کرد: «جمع آوری ۵۵ میلیارد ریال کمک نقدی و مشارکت مردمی و توزیع آن در مناطق محروم کشور به همراه ایجاد بانک امانات تجهیزات پزشکی و اجرای پنج مرحله نذر آب در روستا‌های کشور تنها بخشی از دستاورد‌ها و برکات کار تشکیلاتی در هلال احمر است که برنامه ریزی‌های دقیقی برای استمرار و گسترش آن صورت گرفته است؛ ضمن اینکه پس از شناسایی ۲۰۲۰ منطقه محروم در سطح کشور و البته تخصیص ردیف بودجه ۳ هزارمیلیاردریالی به همراه ۲ هزارمیلیارد ریال وام قرض الحسنه بانکی، جمعیت هلال احمر کشور موظف شد تا به ساکنان ۲۴۷ منطقه محروم خدمت رسانی کند.»

اعتماد مردم، بزرگ‌ترین سرمایه هلال احمر

«جمعیت هلال احمر یک نهاد خدمتگذار به مردم است که فعالیت داوطلبانه، رکن پایدار و اساس استوار آن به شمار می‌رود.» این بخشی از سخنان نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور نیز گفت: هر کس در وجودش سرمایه‌ای داشته باشد که بتواند دیگران را از آن بهره‌مند کند، می‌تواند داوطلب خدمت در هلال احمر باشد.

حجت الاسلام عبدالحسین معزی، بیان کرد: «بشردوستی، اساس تعالیم و آموزه‌های اسلامی است؛ طبق روایات، برترین انسان از نظر پیامبراسلام (ص) کسی است که حیات او برای مردم نفع بیشتری داشته باشد، زیرا خدمت داوطلبانه، مصداق نذر و انفاق است؛ به برکت همین فعالیت‌های مخلصانه و داوطلبانه است که اعتماد مردم به هلال احمر به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه این جمعیت حاصل شده و به اهتزازدرآمدن پرچم این جمعیت در یک منطقه بحران زده به معنای حضور انسان‌های مؤمن و مخلصی است که برای کمک به آسیب دیدگان به میدان آمده اند.»

این نشست که به میزبانی مشهد از دیروز آغاز شده است تا ۳۱ تیر ادامه دارد و در حاشیه این مراسم از یادمان آغاز مرحله پنجم طرح جهادی «نذر آب» در صد روستای کشور رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->